Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy domácich spotrebičov
- super dizajn
- kavovar sa prehreje za cca 15 min
- super balíček, spokojnosť
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom, www.roboticky-vysavac.sk
- Je to už náš druhý pomocník, zvláda povysávať celý byt vrátane chlpov po našej fenke denne.
- Ovládanie na diaľku - mobil, nastavanie dní a času vysávania, podáva hlásenie správou na mobil o ukončení vysávania, či keď je potrebné ho vyprázdniť, alebo sa niekde zasekol.
- Skvelý pomocník....
- Každý vysavač je hlučný a aj tento. Riešime to tak, že vysáva keď nie sme doma.
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.sk... a napísanie recenzie. Sme radi, že roboty slúžia k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom, www.roboticky-vysavac.sk
- Výborný pomer cena/výkon
- Perfektný dizajn a spracovanie
Za nás maximálna spokojnosť, vrelo odporúčame!
- Vyberateľné vnútorné sklo bez náradia
- Spľňa očakávané požiadavky
- Zatiaľ nič
- Je to iRobot romba robý presne to čo vie a robý to dôkladne
Super niet čo dodať
pekny dizajn
- Zatial sme spokojny
- po roku a pol v servise, prestal mat tlak. po oprave isiel par mesiacov, teraz rovnaky problem
- vypustac kavy od novoty isiel tazko dvihat, az sa zlomil. v servise ho opravili, teraz sa rozbil zase
- ked ide kava, maly hrncek skace po podlozke a treba ho drzat
- casto hlasi ze treba cistit nadobu na odpad aj ked je skoro prazdna, treba vybrat a oklepat lapac zbytkov kavy
- v nadobe na vodu je kludne aj pol litra, ale kavovar uprostred presovania prestane a ziada si ju doplnit
na zaciatku velke nadsenie, ale teda vydrz kavovar nic moc a to pri domacom pouzivani. ak hladate kavovat na max dva roky s tym ze dovtedy sa vam urcite rozsype, dalej ani nehladajte, prave ste ho nasli
dobrý nákup dobrý výrobok dobrá cena
- máme ho len kráto, ale zatial spĺňa všety naše požiadavky
kvalitný výrobok
Dobrá cena, skoré dodanie
Jednoduché a prehľadné ovládanie v slovenskom jazyku, veľký prací bubon a dostatočne veľké dvierka ... zatiaľ spokojnosť
- PID regulacia
- Profi stroj pre domacnost pre kvalitnu kavu. Tento stroj vam vydrzi roky ak sa on budete dobre starat
Odporucam kazdemu kto ma rad kvalitnu kavu a rad experimentuje. Tento stroj je pravdepodobne to najlepsie co do 1000€ zozeniete.
Spokojnost
- dobrá
- výrobok spĺňa účel, na ktorý som ho kupovala
- Na nerezovej úprave produktu ostávajú "packy". Výrobok obsahuje len jeden plech, ten sa nedá dať na rošt, ale sa zasúva a ide dosť ťažko - čiže mám obavy, či nepoškriabe smaltovú úpravu rúry. Kontrolka termostatu rúry je nevýrazná, len taká malá šípka na displeji.
- vyborne, dobra cena
Zobrazujem 181 - 200 zo 273 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...14 Ďalšie »