Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy domácich spotrebičov
- Ku sklokeramickej doske nebol dodaný kabel.
- rýchle dodanie
- najvýhodnejšia cena + okamžitá komunikácia
Kvalita.Ešte nie je v prevádzke
- Mam juešte krátko ale prvé pranie bolo prádlo zažila a upravila čas a množstvo vody
Za ten krátky čas super ešte musíme vyskúšať ostatné programy.
- Rychlo dodanie, komunikacia s predajcom na úrovni
Výborná komunikácia a rýchle dodanie tovaru
Set Electrolux EZB3400AOX + KGS6404SX
Pridané: 10. novembra 2021
(naposledy upravené 15. novembra 2021)
Zakúpený v Vstavanespotrebice.sk
Spĺňa všetko čo som očakávala. Odporúčam produkt.
- Skvele pere
- Inteligentní pracka
- Vykonnost
- Funkcnost
Vyplatí se do tohoto setu investovat peníze. Velká spokojenost. :-)
S výrobkami som maximálne spokojný. výborný pomer kvalita/cena.
- Tichý chod, programy, … bez práce
Zatiaľ spotrebiče nemám zapojené, ale objednala som si ich preto, lebo tie isté má aj moja dcéra a je veľmi s nimi spokojná. Verím, že aj moje nesklamú.
Perfektná spolupráca, hneď po objednaní ma koktaktoval predajca, s ktorým som si dohodla deň dodania, veľká spokojnosť, určite odporúčam
- kvalitné masívne prevedenie, štandard vo svojej triede
Veľmi rozšírený kvalitný produkt, vhodný aj pre baristov - amatérov . Je to môj prvý pákový kávovar, zatiaľ som spokojný. Príprava mlieka chce trochu tréningu, ale to je pri každom podobnom kávovare.
- Ešte som nevyskúšala, Ale verím že budem spokojná
Vrelo odporúčam.
Najskôr som si nevedela rady ako sa pracka zapína na konkrétny program, po pochopení nastavenia to je hračka.Perie tichučko a žmýka potichu.
chcem mať spotrebiče rovnakej značky
kvalita
splnili moje ocakavanie
- Kvalitný kávovar
Kvalitný profi kávovar. Má najlepšie PID na trhu, aj vzľad. Veľa nastavení funkcií a teplôt. Jazyk česky. Oproti kávovaru bez PID je o niekoľko tried vyššie. Napríklad časovač automatického zapínania a zohriatia ráno. Detekcia málo vody. Podsvietenie pod páku.
Zobrazujem 81 - 100 zo 273 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...14 Ďalšie »